Persondata & Cookies

Hjemmesiden er fri for tredjepart tracking kode.

Vi bruger ikke tredjepart cookies eller tredjepart tracking.

Nedenfor kan du se hvilke oplysninger vi indsamler.

Når du benytter vores tjeneste til at indhente tilbud har vi brug for at indsamle de oplysninger du indtaster i vores formular.

Vi indsamler og behandler disse oplysninger for at kunne give relevante serviceudbydere adgang til dem så de kan sende dig et tilbud på den ydelse du indhenter tilbud på.

Vi videregiver oplysningerne til de tredjeparter som vi samarbejder med for at de kan give dig et tilbud på den pågældende ydelse.

Vi indsamler og behandler også de oplysninger du angiver hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, anmelder vores hjemmeside eller hvis du sender os spørgsmål.

Vi registrerer også din IP adresse og oplysninger om hvilken browser du benytter. Disse oplysninger registrerer vi for at forebygge og kunne undersøge svindel og misbrug af hjemmesiden.

Hvis du laver en anmeldelse af vores hjemmeside vil dit navn og din e-mail blive overført til den anmeldelsesportal du har brugt, typisk Trustpilot eller Google.

Vi har indgået databehandler aftaler med vores databehandlere, for at sikre at de overholder gældende regler om beskyttelse af persondata.

De oplysninger vi behandler slettes automatisk når vi ikke er forpligtet til at opbevare dem længere. Dette vil normalt være efter 5 år.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret eller ulovlig behandling og mod hændeligt tab, tilintetgørelse eller beskadigelse.

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine oplysninger er Smarter Concept ApS, Vermlandsgade 51, 2300 København S.

Du har altid ret til at få oplyst hvilke data vi opbevarer om dig og har ret til at få rettet eller slettet oplysningerne.

Hvis du ønsker dine oplysninger rettet eller slettet eller ønsker information om hvilke oplysninger vi opbevarer om dig, kan du rette henvendelse via vores kontakt formular.

Du har ret til at protestere over behandlingen af dine persondata og du har ret til at indgive en klage til datatilsynet.

Hvis du ikke ønsker at angive persondata er det desværre ikke muligt at få tilsendt tilbud via vores tjeneste.

Ved en eventuel sammenlægning eller salg af hjemmesiden til 3. part vil de oplysninger som du har angivet følge med.

Vi forbeholder os ret til at ændre disse betingelser til enhver tid og uden varsel. Gældende betingelser kan altid findes på hjemmesiden.

Brug af hjemmesiden er underlagt dansk ret. Tvister som måtte udspringe som følge af brugen af hjemmesiden herunder fortolkning af disse vilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

Hjemmesiden udgives af:


Disse vilkår er senest opdateret 1. september 2022.

Er du valuar og ønsker at samarbejde med os? Klik her